Измислиха хендсфрий чадър

  • 10 април 2012 17:05

  • 3595
  • 0
Измислиха хендсфрий чадър
©

Ако и вие много се дразните, че когато вали, едната ви ръка вечно е заета да държи чадъра, то това изобретение ще ви се стори много полезно.

Велосипедистите в най-голяма степен могат да се възползват от представения нов хендсфрий чадър. Nubrella прилича повече на мехур около главата, но въпреки крехкия си вид е изработен да устоява на вятър със скорост от 22 метра в секунда.

Иновативният чадър се закрепя на раменете и се разгъва като прозрачна тента пред очите, пише inews.bg.

Изобретателят е 49-годишният американец Алан Кауфман, според когото най-голямото предимство на неговия чадър е, че не е нужно да се носи, дори когато не вали – той просто се нагъва като качулка на гърба ви.

"Дълго време чадърът не беше осъвременяван. Сега обаче хората могат да си карат колелото или просто да си вършат работата, която е свързана с пътуване на открито, и да не се притесняват, че ръцете им трябва да са заети", обяснява Кауфман, цитиран от в. Telegraph.

Той е убеден, че иновацията му, която се предлага за около 40 долара, ще се превърне в революция на пазара и уточнява, че продуктът е насочен към работещи на открито, както и към хора, които просто ги мързи да държат чадър.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3595 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини